Άρωμα εκλογών στην Παλαιοκατούνα

5738

Με ηχηρές παρουσίες και άρωμα εκλογών η κοπή πίτας της ΝΔ Αγράφων στην Παλαιοκατούνα

Παρούσα η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη

Την Κυριακή που μας πέρασε, 28 Ιανουαρίου 2018, στις 11.30 το πρωί, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας Ευρυτανίας του Δήμου Αγράφων.

Φέτος η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Παλαιοκατούνα του Δήμου Αγράφων και συγκεκριμένα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου στο χωριό, και είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού παρευρέθηκαν πάνω από 150 άτομα.

Στη φετινή εκδήλωση, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Σοφία Ζαχαράκη, η Ευρυτάνισσα με καταγωγή από το Νέο Αργύρι του Δήμου Αγράφων, αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από πρόσκληση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας Αγράφων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιδήμαρχοι Αγράφων, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης Νίκος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου κ. Κλεομένης Λάππας και πολλοί άλλοι.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν την κα Ζαχαράκη να προετοιμάζεται για την υποψηφιότητά της ως υποψήφια βουλευτής ΝΔ για τον νομό Ευρυτανίας, αλλά είναι νωρίς ακόμη για εικασίες σύμφωνα με άλλους.