Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας βρίσκεται πάντα κοντά στις γυναίκες, τις χαρές και τις γιορτές τους. Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας που τιμάται παγκόσμια στις 10 Μαΐου κάθε χρόνο, αλλά με δεδομένα τα περιοριστικά μέτρα που δεν επιτρέπουν στις γυναίκες του συλλόγου να συναντηθούν ή να ταξιδέψουν όπως κάνουν κάθε χρόνο, ο Σύλλογος διοργανώνει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό! Δε θα μπορούσε άλλωστε να μην τιμήσει την ημέρα αυτή, έστω και με διαφορετικό τρόπο, μια ημέρα που είναι αφιερωμένη στη μητέρα που αποτελεί πανανθρώπινο σύμβολο ζωής και ανιδιοτελούς αγάπης.

Ο ξεχωριστός διαγωνισμός θα λάβει χώρα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου Γυναικών στο facebook, όπου όλα τα μέλη, φίλες και φίλοι του συλλόγου, καλούνται να γράψουν κάτω από την ανάρτηση του Συλλόγου για την Γιορτή της Μητέρας, σχόλια που θα αφορούν τον τρόπο που βίωσαν τη μητρότητα οι γυναίκες ή να περιγράψουν στιγμές στοργής με την μητέρα τους ή οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα ή σκέψη για τον πολύτιμο ρόλο της ΜΗΤΕΡΑΣ στις ζωές μας. Το πιο δημοφιλές σχόλιο (βάσει των likes), θα βραβευθεί από το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας.

Το Δ.Σ, του Συλλόγου εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες που δείχνουν τη στοργή τους και μοιράζουν απλόχερα την αγάπη τους και εύχεται σε όλες όσες θέλουν να γίνουν μητέρες, να το πραγματοποιήσουν σύντομα.