Έξι νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η κα. Μπατζελή με το συνδυασμό ‘’πατρίδα μας η Στερεά’’

1618

Δύο ακόμη Ευρυτάνες στο πλευρό της
Στην ανακοίνωση έξι (6) νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προχώρησε η Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Μπατζελή, οι οποίοι θα στελεχώσουν την παράταξη «πατρίδα μας η Στερεά». Ειδικότερα, δύο από τους υποψηφίους αυτούς προέρχονται από την Ευρυτανία και είναι ο κ. Γιάννης Λαμπράκης, αστυνομικός από την Αγ. Τριάδα Καρπενησίου και η κα Ειρήνη Ντρίβα ελεύθερη επαγγελματίας από το Καρπενήσι. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προέρχονται από τη Φθιώτιδα, και πρόκειται για τον κ. Δημοσθένη Δημούδη, γυμναστή από το Ν. Μοναστήρι Δομοκού, τον κ. Γιάννη Κατσίκα, τραπεζικό υπάλληλο και πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο από τη Σπερχειάδα, την κα Γεωργία Κυριαζή, φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την Αταλάντη και τον κ. Σωκράτη Μπούτση, ελεύθερο επαγγελματία – αγρότη από την Ανθήλη Λαμίας.
Η κα. Μπατζελή υπογράμμισε ότι «πρόκειται για επαγγελματίες, ενεργούς πολίτες, με απήχηση στην κοινωνία του Νομού τους και με άποψη για τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια».
Συνάντηση της κ. Μπατζελή με τους Δημάρχους Λαμιέων και Δομοκού
Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της κ. Κατερίνας Μπατζελή με τους Δημάρχους Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάνη και Δομοκού κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα καθώς και με τις αρχές των Περιφερειακών Διοικήσεων-Διευθύνσεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, συνεχίζοντας την πορεία που ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της για τη θέση της Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, στην κατεύθυνση της συνεργασίας των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης και όλων των φορέων της Περιφέρειας με στόχο τη συγκρότηση ενός συνεκτικού αναπτυξιακού σχεδίου.