Μετράμε αντίστροφα μέχρι τις εκδηλώσεις θεσμούς της Ευρυτανίας, τις δυο Γιορτές Τσίπουρου, σε Άγραφα και Καρπενήσι.

Η καθιερωμένη γιορτή τσίπουρου της Γρανίτσας επανέρχεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στις 13.00 το μεσημέρι. Όπως κάθε χρόνο η Γιορτή θα έχει γλέντι, χορό και άφθονο τσίπουρο και την μοναδική φιλοξενία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρανίτσας.

Σε ένα μοναδικό τρίμερο, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ξεφάντωμα το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Οκτωβρίου 27,28 και 29 Οκτωβρίου στην καθιερωμένη πλέον 18η Γιορτή Τσίπουρου. Στην πλατεία του χωριού θα ξεκινήσει το γλέντι με άφθονο τσίπουρο και τσιπουρόμελο, παραδοσιακά εδέσματα και φυσικά πολύ χορό. Το Σάββατο το βράδυ, στην πλατεία της Δομνίστας η Δήμητρα Καψάλη με την ορχήστρα της θα αναλάβει τη διασκέδασή, ενώ καθ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα υπάρχει DJ για αμείωτο κέφι.

Ελάτε να ανταμώσουμε, να χορέψουμε και να ξεφύγουμε για λίγο όλοι μαζί απο την δύσκολή πραγματικότητα του τελευταίου καιρού. Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρπενησίου, την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και την Δ.Κ. Δομνίστας και μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία