Ο Κοροναϊός  “χτύπησε” με ακύρωση όχι μόνο τις τρέχουσες εκδηλώσεις, αλλά και πολλές από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του προσεχούς καλοκαιριού. Οι διοργανωτές μέσα στο κλήμα αβεβαιότητας που δημιούργησε η πανδημία, αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν την αναβολή όσων προγραμμάτιζαν.

Ματαιώνονται το φετινά Μποτσάρεια

Ο Δήμος Καρπενησίου και ο Σύλλογος «Μάρκος Μπότσαρης» συναποφάσισαν την ματαίωση των φετινών εκδηλώσεων τιμής και μνήμης «Μποτσάρεια 2020», συνεκτιμώντας την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19 καθώς και την αβεβαιότητα που αποφέρει η παγκόσμια αυτή συγκυρία στις κοινωνίες. Ραντεβού το 2021 με τον πανηγυρικό εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Αναβάλλεται ο «8ος Ευρυτάνειος Δρόμος 2020»

Με σχετική ανακοίνωση ο πολιτιστικός σύλλογος των εν Αθήναις και απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων, ο ‘Αγ. Νικόλαος’ και διοργανωτής του Ευρυτάνειου Δρόμου, και  λαμβάνοντας υπ΄ όψη τις τελευταίες εξελίξεις στην εξάπλωση της πανδημίας από τον ιό COVID 19 και με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών που συμμετέχουν στον αγώνα, ανακοίνωσε την αναβολή του 8ου Ευρυτάνειου Δρόμου για το έτος 2020. Παράλληλα προανήγγειλε την νέα διοργάνωση του αγώνα το 2021 ο οποίος μέχρι τότε θα αναβαθμιστεί σε ορεινό  ημιμαραθώνιο δρόμο και θα προστεθεί επιπλέον διαδρομή των πέντε (5) χιλιομέτρων.

Ματαιώθηκε το 76ο των Ευρυτάνων Αμερικής “Το Βελούχι”

Ο Κοροναϊός  “χτύπησε” και το Συνέδριο της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής “Το Βελούχι”. Το 76ο Συνέδριο που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, 22-24 Ιουλίου 2020, μετά την πανδημία και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκληθεί σε ΗΠΑ και Ελλάδα, ματαιώνεται με απόφαση του  ΔΣ της Ένωσης. Αναμένεται να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα αποφασίσει και θα ορίσει νέες ημερομηνίες για την υλοποίηση του ματαιωθέντος Συνεδρίου.