Αν η Παπακώστα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα δεχθώ τη στήριξή της’

1505

Η εμπρηστική δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου

Ότι θα παραιτηθεί από Δήμαρχος Στυλίδος εάν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στον «Θέμα 104,6».

Την αντίθεσή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε μέσω του «Θέμα 104.6» και της εκπομπής του Νικήτα Κορωνάκη και της  Μαρίας Κατσή, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Μάλιστα, ο κ. Γκλέτσος επεσήμανε ότι, «αν η κυρία Παπακώστα ψηφίσει τη συμφωνία, δεν θα δεχθώ τη στήριξή της». «Είμαι ο πρώτος που είπε ότι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν θέλει να παραδώσει το όνομα, αλλά είναι τέτοιες οι πιέσεις από εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραιτηθώ από Δήμαρχος Στυλίδας. Αν η κυρία Παπακώστα ψηφίσει τη συμφωνία, δεν θα δεχθώ τη στήριξή της», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος. «Σε ό,τι με αφορά, είπα ότι θα προσπαθήσω να διαμαρτυρηθώ γι’ αυτό προς τα κέντρα εκτός Ελλάδος και θα παραιτηθώ από Δήμαρχος. Δεν δίνουμε το όνομα με τίποτα, όχι απλά για ιστορικούς λόγους αλλά για λόγους τεχνοκρατικούς. Ήδη χάσαμε πολλά ΠΟΠ», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Γλέτσος σημείωσε: «Στις 14 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσω το 50% των ονομάτων, από τα 66 ονόματα θα πούμε τους πρώτους 33 για να κάνουμε ψυχολογικό πόλεμο στους απέναντι. Φημίζομαι για την στρατηγική μου, για τον ψυχολογικό πόλεμο και τον ανταρτοπόλεμο».  «Έχω τη στήριξη των ΑΝΕΛ και της κυρίας Παπακώστα, μην το μπερδεύουμε με χρίσμα. Ο εναγκαλισμός, το χρίσμα με τα μεγάλα κόμματα είναι κακό για την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεσμεύεσαι με έναν τρόπο που κάνει κακό στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε σένα τον ίδιο», πρόσθεσε. (πηγή: protothema.gr)