Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων

Στη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων μέσω του Β ́ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2022 προέβη ο Δήμος Αγράφων, λόγω των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στο Δήμο από ενδιαφερόμενους υπαλλήλους άλλων φορέων, στο πλαίσιο του Β ́ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2022 και την ανάγκη αξιολόγησής τους και επιλογής των αιτούντων.

Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται εφόσον έχει ήδη προηγηθεί η απαραίτητη προετοιμασία και συγκέντρωση αναγκαίων στοιχείων. Η αξιολόγηση των υποψηφίων για κάλυψη θέσης με μετάταξη ή απόσπαση γίνεται από την υπηρεσία υποδοχής και συγκεκριμένα από τριμελές όργανο που συγκροτείται με απόφαση του αρμόδιου οργάνου διοίκησης και αποτελείται από Προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης, Διεύθυνσης ή Τμήματος ή αντίστοιχου επιπέδου οργανικών μονάδων.

Η τριμελής Επιτροπή Αξιολόγηση των Υποψηφίων έχει ως εξής:1. Ευαγγελία Μαντή του Κων/νου, κλάδου Τ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών, 2. Παρασκευή Ζαχαροπούλου του Χαραλάμπους, κλάδου Τ.Ε. Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, Προϊσταμένη τμήματος ΚΕΠ, 3. Νικόλαος Γκορόγιας του Κων/νου, κλάδου Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών, Αναπληρωτής Προϊστάμενος τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας-Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας. Η θητεία της Επιτροπής διαρκεί έως την ολοκλήρωση των αρμοδιοτήτων τους στο πλαίσιο του Β ́ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2022.