Γαστρονομικό χρυσό… με ‘γεύση’ Ευρυτανίας

3061

Την 12η κατά σειρά διάκριση απέσπασε στον Πανελλαδικός θεσμός των βραβείων ποιότητας & γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards 2019 με το Gold Award των Golden Awards η αλυσίδα εστίασης Palmie bistro. Η εταιρεία πρωτοπόρα στη σύγχρονο γαστρονομικό επιχειρείν, ιδρύθηκε πριν 50 χρόνια από τον Ευρυτάνα Γιώργο Κουτρουλιά από το χωριό Μαυρομάτα.
Το κατάστημα στην πλατεία Κάραβελ ήταν o πρώτος κρίκος της αλυσίδας Palmie bistro. Τα επόμενα χρόνια, μετά την επιτυχία του πρώτου καταστήματος, επένδυσαν ξανά και ξανά στην ίδια ιδέα, προσθέτοντας νέους κρίκους στην αλυσίδα. Η πορεία αυτή, σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη αποδοχή του κόσμου και τη μεγάλη επιτυχία.
Παράλληλα, η συσσωρευμένη πείρα και το οργανωμένο management επέφεραν συνεχείς βελτιώσεις στο concept, καθώς και στη δημιουργία υποδομής και οργάνωσης που ελάχιστες αλυσίδες διαθέτουν.
Σήμερα πια εκτός από τα καταστήματα της αλυσίδας και τους franchisee συνεργάτες , προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα εκπαιδεύοντας συνεχώς το προσωπικό στην Palmie academy και διασφαλίζουμε την ποιότητα και την σταθερότητα των προϊόντων μέσω της πρότυπης μονάδας παραγωγής και τροφοδοσίας, της Palmie gastronomy. Η Palmie gastronomy βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής.
Σκοπός είναι να συνεχίσουμε την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη της αλυσίδας, προσφέροντας τη δυνατότητα απόκτησης μιας σίγουρης και αποδοτικής επιχείρησης, σε επενδυτές με όραμα, προσωπικότητα και ομαδικό πνεύμα.
Το φετινό Χρυσό βραβείο ποιότητας και γεύσης της Palmie bistro ήρθε να προστεθεί στις διακρίσεις που κατακτούν κάθε χρόνο και να επισφραγίσει και τυπικά την εξαιρετική ποιότητά τους, που εδώ και πέντε δεκαετίες έχει αναγνωρίσει το κοινό.Το βραβείο παρέλαβαν η επόμενη γενιά της οικογένειας κ.Χρήστος Κουτρουλιάς και η κα.Αλεξία Κουτρουλιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.