Δημοπρασία για την βελτίωση οδικού δικτύου Τοπικών Κοινοτήτων Απεραντίων και Ασπροποτάμου

2026

Υποβολή προσφορών μέχρι 12/3/2019

Ανοιχτό διαγωνισμό προκηρύσσει η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ανάθεση του έργου «βελτίωση της οδικής ασφάλειας, τμημάτων του οδικού δικτύου Λημέρι – Γρανίτσα – Λιθοχώρι – Ραπτόπουλο – Λεπιανά – Νέο Αργύρι του Νομού Ευρυτανίας. με προϋπολογισμό 435.483,87 € (χωρίς ΦΠΑ). Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 18 μήνες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις οικονομικών φορέων που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.  Ο οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ενώσεις.Για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας, οι προσφέροντες υποβάλλουν βεβαίωση εγγραφής στο ΜΕΕΠ στην κατηγορία 1ης τάξης και άνω για έργα ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ. Οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι σε λοιπά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσκομίζουν τις δηλώσεις και πιστοποιητικά που περιγράφονται στο παράρτημα της προκήρυξης.

Εγγύηση συμμετοχής

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 8.700,00€ και ισχύ τουλάχιστον  εννέα μήνες (9) και τριάντα (30) ημερών, από την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Σε περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων, εγγύηση συμμετοχής περιλαμβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των οικονομικών φορέων που συμμετέχουν στην ένωση. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.

Η ημερομηνία λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται στις 12/3/2019 ημέρα Τρίτη καιώρα η 10:00 π.μ..

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά  μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή προσκομίζεται υποχρεωτικά από τον οικονομικό φορέα στην αναθέτουσα αρχή σε έντυπη μορφή και σε σφραγισμένο φάκελο η πρωτότυπη εγγυητική επιστολή συμμετοχής στην Ταχ.Δ/νση της Δ.Τ.Ε. της Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Κατσαντώνη 2, Καρπενήσι, ΤΚ 36100. Για πληροφορίες: Νικόλαος Γενιτσαρόπουλος, τηλ. 22373-52429, email: n.genitsaropoulos@ evr.pste.gov.gr.