• Ξανά υποψήφιοι οι αντιδήμαρχοι του Καρδαμπίκη
  • «Αλλαγή Πορείας»: Άνοιξε το Εκλογικό Γραφείο του ο συνδυασμός

Έχοντας –ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα- μπει κι επίσημα στην προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου οι συνδυασμοί βρίσκονται σε πυρετώδεις διεργασίες εν μέσω καλοκαιριού. Σχεδόν καθημερινές είναι οι ανακοινώσεις από τους επικεφαλής των συνδυασμών νέων και παλιών προσώπων που κατεβαίνουν στην μάχη των Εκλογών του Οκτωβρίου, τόσο στα Άγραφα όσο και στο Καρπενήσι. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού αποτελούν πρόσφορο έδαφος για την προσέγγιση των ψηφοφόρων αλλά και μια ευκαιρία οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν τις ομάδες τους στους ντόπιους αλλά και στους ετεροδημότες που γέμισαν τα χωριά και το Καρπενήσι.

Στο Δήμο Αγράφων οι δύο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο Αλέξης Καρδαμπίκης και ο Θεόδωρος Μπαμπαλής, ανακοινώνουν συνεχώς υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Ο Αλέξης Καρδαμπίκης μάλιστα, με ανακοίνωσή του εκθέτει στους εκλογείς τους λόγους που τον οδήγησαν να αποφασίσει να διεκδικήσει τη δημαρχία για μια ακόμη φορά και παρουσιάζει τις υποψηφιότητες των στενών του συνεργατών που δεν είναι άλλοι από τους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους της προηγούμενης τετραετίας. 

Στο Δήμο Καρπενησίου στην καρδιά της πόλης άνοιξε το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» με τους υποψηφίους και τον επικεφαλής, Χρήστο Κακαβά να ‘ανοίγονται’ δυναμικά στον κόσμο προκειμένου να τον γνωρίσουν από κοντά. Παράλληλα, ο σημερινός Δήμαρχος και πάλι υποψήφιος, Νίκος Σουλιώτης, συνεχίζει να ανακοινώνει υποψηφίους.

Αλέξης Καρδαμπίκης: ‘ΖΗΤΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ…’

Ο σημερινός και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η απόφασή μου να διεκδικήσω για μία ακόμη φορά το Δήμο Αγράφων στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, πηγάζει από την αγάπη, το αμέριστο και διαρκές ενδιαφέρον μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα κ ζω αλλά και εξαιτίας του ότι σε αυτή την προσπάθεια μου, από την αρχή, δίπλα μου στάθηκαν άνθρωποι άξιοι, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους και με διάθεση προσφοράς στον αυτοδιοικητικό στίβο. Γυναίκες, άνδρες, νέοι, έμπειροι, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, επιστήμονες, όλοι τους δραστήριοι άνθρωποι με όραμα, όρεξη για δουλειά κ μεγάλη επιθυμία να δουν επιτέλους κάτι να αλλάζει σε αυτό τον τόπο.

Αυτά τα χρόνια όλη η ομάδα που εσείς επιλέξατε κ τιμήσατε τοποθετώντας τους σε θέσεις ευθύνης από τις οποίες προσπάθησαν να συνεισφέρουν στην υποστήριξη και στην προώθηση των σχεδιασμών και εν τέλει στην υλοποίηση της Δημοτικής Αρχής για το συμφέρον του Δήμου μας, εργαστήκαμε χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια αλλά με αλήθειες και πράξεις. Η πρόκληση ήταν μεγάλη αναλαμβάνοντας την ευθύνη να ξεκινήσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή επικεντρώνοντας στις ιδιαιτερότητες του κάθε χωριού μας ξεχωριστά για να υπάρξει τελικά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης του Δήμου μας.

Τα εμπόδια και οι δυσκολίες πολλές, όμως ποτέ κανείς δεν υποχώρησε και δεν εγκατέλειψε τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον για αυτό τον τόπο.

Ο Δήμος Αγράφων χρειάζεται μια δυναμική και ασυμβίβαστη εκπροσώπηση στις διαδικασίες λήψεις αποφάσεων με αποκλειστικό γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες μας με συγκεκριμένες προτάσεις και αιτήματα που θα αρθρώσουμε δυναμικά χωρίς συμβιβασμούς. Και εμείς έχουμε και την εμπειρία αλλά και τη δύναμη να το πράξουμε.

Είναι τιμή για εμένα που τόσοι πολλοί άνθρωποι με στηρίζουν καθημερινά σε αυτή την προσπάθεια και έχουν τη διάθεση να συνεχίσουμε μαζί αυτό τον αγώνα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους Δημοτικούς Συμβούλους που συνεχίζουν στον συνδυασμό μας:

1) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

2) ΓΚΟΡΟΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3) ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ

4) ΔΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩ

5) ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6) ΚΟΤΡΩΝΑ ΑΝΝΕΤΑ

7) ΜΑΚΚΑ ΗΛΙΑ

8)ΜΠΡΑΖΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

9) ΝΙΑΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

10) ΝΤΑΒΑΡΙΝΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

11) ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΗΡΩ)

και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ

Φυσικά τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου σημαντικές και αξιόλογες υποψηφιότητες, τόσο σε ορισμένα από τα χωριά που ήδη έχουν ανακοινωθεί όσο και στα υπόλοιπα».

«Αλλαγή Πορείας»: Άνοιξε το Εκλογικό Γραφείο του ο συνδυασμός

Στο Μεγάλο Χωριό η πρώτη παρουσία Κακαβά και των υποψηφίων του

Πριν από λίγες μέρες άνοιξε το εκλογικό γραφείο του ο συνδυασμός «Αλλαγή Πορείας» επί της οδού Αθανασίου Καρπενησιώτη και Κοσμά Αιτωλού, στο χώρο που στεγάζονταν η καφετέρια ALTEREGO. Oι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται το γραφείο στο κέντρο της πόλης και να ενημερώνονται για τους υποψηφίους του συνδυασμού. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του γραφείου, καθώς και η παρουσίαση όλων των υποψηφίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη συλλογική παρουσία του συνδυασμού υπήρξε ιδιαίτερα δυναμική σε μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Χωριό στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους το βράδυ του Σαββάτου 11 Αυγούστου 2023. Την επομένη ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Κακαβάς με μερικούς από τους υποψηφίους του από το Μικρό Χωριό παρευρέθηκαν σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Μικρού Χωριού προς τιμήν του ήρωα της επανάστασης Μάρκου Μπότσαρη. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού έχουν ριχτεί στη μάχη των εκλογών και για το λόγο αυτό επισκέφτηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται αρκετά χωριά του Δήμου Καρπενησίου, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, ώστε να γνωριστούν με τους δημότες και να δουν από κοντά τα προβλήματα της κάθε περιοχής. Ο κ. Κακαβάς σιγά σιγά ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του αναζητώντας τους τελευταίους αλλά σημαντικούς υποψηφίους ως προέδρους σε ορισμένες Τοπικές Κοινότητες. Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι η «Αλλαγή Πορείας» επιθυμεί το ψηφοδέλτιό της να είναι υπερκομματικό για το λόγο αυτό, ο συνδυασμός απαρτίζεται από ανθρώπους υπερασπιστές διαφορετικών πολιτικών κομμάτων, αλλά με κοινό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους, όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία.