Συμμετέχει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου | 20 Φεβρουαρίου

Αγαπάς τη μαγειρική και το να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Είσαι άνεργος-άνεργη; Ζεις ή εργάζεσαι στην περιοχή της Ευρυτανίας; Σκέπτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον τομέα των τροφίμων; Ονειρεύεσαι να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση;

Τότε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για εσένα!

Η μη κερδοσκοπική Wise Greece, που από το 2013 βοηθά τους μικρούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδίασε ένα σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή για όσους και όσες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παραγωγή τροφίμων.

Ανακάλυψε τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας και δες τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά προϊόντων. Εμπνεύσου από ιστορίες διάσημων Chef και γνώρισε επιτυχημένους παραγωγούς τροφίμων από όλη την Ελλάδα, που εξάγουν ήδη τα προϊόντα τους! Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές, θα σε καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και της διατροφής με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό!

Πληροφορίες

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαδικτυακού σεμιναρίου: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 14:30 – 19:30

Εκπαιδευτές: Μελίνα Ταπραντζή (Wise Greece), Ελπίδα Κόκκοτα (MExoxo) Σπύρος Τσουκαλάς (MExoxo), Heidi Λαζάνη (Bespoke Communications)

Την ιστορία τους προς την επιτυχία μοιράζονται μαζί μας η διάσημη Chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η παραγωγός Δήμητρα Χατζηασλάνη από την επιτυχημένη εταιρεία Terra Fyllida    

*Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα εκπαιδευτικό kit με τα “εργαλεία” που θα χρειαστούν για το σεμινάριο!

Εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3rfI6ua

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wisegreece.com / info@wisegreece.com / 213 0276559

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης τη Wise Greece, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.