Το πρόβλημα της ελλιπούς σήμανσης με πινακίδες στην κατεύθυνση προς την ιστορική Γέφυρα Μανώλη, ανέδειξε με ανάρτησή του ο Σύλλογος Φίλων Γέφυρας Μανώλη. Συγκεκριμένα ζητούν την επανατοποθέτηση πινακίδας που αφαιρέθηκε από αγνώστους και στην οποία αναγράφονταν πληροφορίες για την γέφυρα, όπως η αναφορά στα παγκόσμια ρεκόρ που έχει η γέφυρα, καθώς και η τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων και από άλλα σημεία πρόσβασης στη γέφυρα. Αναλυτικά η ανάρτηση του Συλλόγου αναφέρει:

‘‘Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη πινακίδων κατεύθυνσης της Ιστορικής Γέφυρας Μανώλη του αρχαιότερου γεφυριού του νομού Ευρυτανίας όπως επίσης και την έλλειψη πινακίδας στην Γέφυρα Τατάρνας.
Πρότασή μας είναι να τοποθετηθούν 4 πινακίδες κατεύθυνσης σε καίρια σημεία.

Η πρώτη στην γέφυρα Επισκοπής, η δεύτερη στην Γέφυρα Τατάρνας, η τρίτη στην Αγία Παρασκευή (διασταύρωση μετά την Δυτική Φραγκίστα και η τέταρτη στην θέση Κρυονέρι (διασταύρωση με Μονή Τατάρνας). Εάν είναι εφικτό και μία σε κάποιο σημείο του Οδικού Δικτύου Καρπενησίου- Φραγκίστας. Όσο αναφορά την γέφυρα Τατάρνας πρότασή μας να τοποθετηθούν δύο πινακίδες ίδιες με την παρακάτω φωτό ,μία από την πλευρά της Ευρυτανίας και μία από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας’’.