Ενίσχυση στον ‘Αγώνα Ζωής’

2035

Το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των νεοπλασματικών ασθενειών ‘Αγώνα Ζωής’, θα ενισχυθεί με δύο εκδηλώσεις στις 16 & 17 Μαρτίου, σε Καρπενήσι και Αθήνα αντίστοιχα.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Νικολαΐδου ‘Καλά και σήμερα’, σε συνεργασία με την Λέσχη Ανάγνωσης Καρπενησίου και τις εκδόσεις ‘ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ’. Η κ. Νικολαΐδου θα μιλήσει για την προσωπική της εμπειρία δίνοντας την μάχη με τον καρκίνο, από τη διάγνωση, έως τις θεραπείες και θα ακολουθήσει συζήτηση, Την συγγραφέα θα προλογίσει η φιλόλογος κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου και την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η πιανίστρια κ. Ελένη Μπελιμπασάκη.

Την  Κυριακή 17 Μαρτίου θα ακολουθήσει ημερίδα υποστήριξης με προσφορά δωρεάν συνεδριών ρεφλεξολογίας στα μέλη του συλλόγου από το Κέντρο δια Βίου Ανάπτυξης ‘Φιλύρα’ και μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα Allegria. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για το έργο του ‘Αγώνα Ζωής’ και τους σκοπούς του.