Το Πολιτιστικό Κέντρο Καστανιάς με το φιλόξενο Café- Εντευκτήριό του, άνοιξε ξανά τις πόρτες του και ήδη καλωσορίζει τους πρώτους επισκέπτες του χωριού, με τα ωραιότερα σπιτικά γλυκά, τις πίτες και τα μεζέδες του, με επώνυμο καφέ και πολύ καλή διάθεση! Λαχταριστή σοκολατόπιτα, μυρωδάτα κέικ, παραδοσιακή καρυδόπιτα, το ξακουστό σάμαλι της Σμυρνιάς γιαγιάς, κολοκυθόπιτα, χειροποίητα κουλουράκια, είναι μερικές από τις μοναδικές γεύσεις που μπορεί κανείς απρόσμενα να γευτεί στο μικρό, ορεινό, χωμένο μέσα στα έλατα, χωριό της Καστανιάς.

Εξάλλου τα 45 χιλιόμετρα που απέχει η Καστανιά από το Καρπενήσι, είναι από μόνα τους ο καλύτερος λόγος για μια μικρή απόδραση με τελικό προορισμό ή ενδιάμεση στάση, ως τη ζεστή φιλοξενία του Καφέ του Πολιτιστικό Κέντρο της Καστανιάς. Μια μοναδική διαδρομή μέσα στη φύση, συναντώντας την Ι.Μ. Προυσιώτισας, το γραφικό χωριό του Τόρνου και στο δρόμο προς το ‘Πάντα Βρέχει’, η Καστανιά είναι η καλύτερη επιλογή.

Στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου Καστανιάς στεγάζεται το Λαογραφικό Μουσείο που είναι δημιούργημα του Συλλόγου των Απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας με προσφορά λαογραφικών αντικειμένων από τους Καστανιώτες, επίσης περιμένει τους επισκέπτες, για να συμπληρώσει την εμπειρία της φιλοξενίας στην Καστανιά.

**Για κάποια ειδική παραγγελία και κρατήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2237080581, 6944523667 & 6946115953.