Επίσκεψη Δημάρχου Αγράφων κ. Μπαμπαλή στο Ελληνικό Κτηματολόγιο

2268

Συνάντηση με την Γενική Διευθύντρια του Ελληνικού Κτηματολογίου κα Κλωνάρη Χριστίνα
Το Ελληνικό Κτηματολόγιο επισκέφθηκε, την Δευτέρα 18-2-2019 ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος. Εκεί πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενική Διευθύντρια και συζήτησαν για ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή του Κτηματολογίου, στο δήμο Αγράφων, αλλά και την πιθανότητα παράτασης των δηλώσεων.
Τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της ορεινότητας, της μορφολογίας και των καιρικών συνθηκών, ανέλυσε ο κ. Μπαμπαλής στην κα. Κλωνάρη, καθώς και το γεγονός, ότι πολλοί ιδιοκτήτες ζουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δηλαδή ως 18-3-2019.
Παράταση 3 μηνών για τις δηλώσεις στο Κτηματολόγιο
Ο Δήμαρχος Αγράφων και η Διευθύντρια του Ελληνικού Κτηματολογίου συμφώνησαν ότι, εφόσον χρειαστεί να δοθεί παράταση, θα δοθεί έως και 3 μήνες επιπλέον, αλλά θα εξαντληθεί και κάθε άλλη δυνατότητα που υπάρχει για βοήθεια και τυχόν διευκολύνσεις που θα χρειαστούν.
Ο Δήμαρχος Αγράφων καλεί τους δημότες να απευθυνθούν στα γραφεία Κτηματογράφησης για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωσή τους. Αναφέρει συγκεκριμένα «Καλούνται οι δημότες μας, προκειμένου να ενημερωθούν και να διευκολυνθούν, να απευθύνονται στα γραφεία Κτηματογράφησης του Κτηματολογίου στα τηλέφωνα: Παλαιοκατούνα: 2237770820 και Καρπενήσι: 2237023200»