Θέλετε να γνωρίσετε την τέχνη κατασκευής χειροποίητου χαρταετού και να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χαρταετό για να τον «πετάξετε» την Καθαρά Δευτέρα;
Το Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού- Ψηφιακό Διαδραστικό Μουσείο Ευρυτανίας της ΠΕ Ευρυτανίας προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στο εργαστήρι χειροποίητου χαρταετού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου (ώρες 10:30-13:30) στο χώρο του Μουσείου (κτίριο παλαιού δασαρχείου). Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τέχνη της κατασκευής χαρταετού, να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν τον δικό τους μοναδικό χαρταετό, έτοιμο να τον «πετάξουν» την Καθαρά Δευτέρα. Παράλληλα, θα γνωρίσουν την ιστορία του χαρταετού και τους μεγάλους Έλληνες ζωγράφους που εμπνεύστηκαν και αποτύπωσαν στα έργα τους το πέταγμα του χαρταετού.

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 2237080217 (καθημερινά 9:00-17:00). Το Μουσείο μας, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, εφαρμόζει σε όλους τους χώρους του τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.