Το θέμα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας  κυριάρχησε στην συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά  με τον Υπουργό  Ανάπτυξης  Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας και συζητήθηκαν ακόμη δύο ζητήματα: των πωλητών των λαϊκών αγορών της Λοκρίδας και η ένταξη των κυλικείων των σχολείων στους  ΚΑΔ πληρωμών

«Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον υπουργό ανάπτυξης κύριο Αδωνι Γεωργιάδη , Συζητήσαμε τρία θέματα για τα οποία έχω να ανακοινώσω τα εξής:1) Πανελλήνια έκθεση Λαμίας ,ο Υπουργός την εβδομάδα που μας έρχεται θα αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα της ΠΕΛ 2) Οι πωλητές λαϊκών αγορών της Λοκρίδας και της Φθιώτιδας που πωλούσαν στην Αθήνα εντάσσονται στις πληττόμενες ομάδες επαγγελματιών θα τους δοθούν 800 € και θα μπορούν να πάρουν χαμηλότοκα δάνεια 3) Τα κυλικεία των σχολείων εντάσσονται στους ΚΑΔ Πληττομένων επιχειρήσεων θα αποζημιωθούν και θα παγώσουν τα ενοίκια τους μέχρι το τέλος του έτους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει για να δούμε όλοι μαζί την τύχη της ΠΕΛ σε μια εποχή, που ασφαλώς, δεν είναι η καλύτερη για τους εκθεσιακούς οργανισμούς.» σημειώνει ο Γιώργος Κοτρωνιάς. (Πηγή: ilamia.gr)