Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση Τουρισμού και Αθλητισμού στο Βερολίνο

2824

Στο Βερολίνο της Γερμανίας βρέθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παίρνοντας μέρος στην έκθεση “ITB 2019” από τις 6 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου 2019. Συγκριμένα, το επιτελείο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ολοκλήρωσε την συμμετοχή της σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού παγκοσμίως με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών αλλά και την ανάδειξη της Στερεάς Ελλάδας ως έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για ξένους και Έλληνες επισκέπτες. Στο περίπτερο της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν ποιοτικοί τουριστικοί προορισμοί τεσσάρων εποχών από την Βοιωτία, την Εύβοια, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα.
160.000 οι επισκέπτες
Με την επισκεψιμότητα να αγγίζει τους 160.000 επισκέπτες, έγινε φανερό ότι τα αποτελέσματα για το σύνολο της Περιφέρειας ήταν θετικά, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς του τουρισμού, τουριστικούς πράκτορες και ΜΜΕ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς δήλωσε χαρακτηριστικά: “Μετά την TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, σειρά έχει η ITB του Βερολίνου. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού της, δίνει ένα δυναμικό ‘παρών’ με τα αποτελέσματα της παρουσίας αυτής να είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Είμαστε πολύ περήφανοι που η συμμετοχή μας σε εκθέσεις τέτοιου βεληνεκούς είναι πλέον θεσμός και κάθε φορά γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.