Είναι 3η γενιάς ξενοδόχος και η μοναδική υποψήφια από την Στερεά Ελλάδα.

Η επιστολή της Σοφίας Φλέγκα για την Εκλογική Διαδικασία της 15ης & 16ης Σεπτεμβρίου 2021:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ξ.Ε.Ε., που θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Προερχόμενη από το Καρπενήσι Ευρυτανίας,  τρίτη γενιά ξενοδόχος, συνεχίζω την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση ΑΛΕΚΑ-ΝΤΙΝΟΣ 3* (LECADIN), όπου μεγαλωμένη μέσα σε αυτήν βιώνω καθημερινά τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες αγωνίες με όλους τους συναδέλφους.

Κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στο Διεθνές Ξενοδοχειακό Μάνατζμεντ (International Hotel Management), από το Surrey University της Μεγ. Βρετανίας. Κατά το διάστημα 2014-2020 διετέλεσα Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας και από το καλοκαίρι του 2020 διατελώ Πρόεδρος αυτής. Επιπλέον, από το 2015 έως και σήμερα αποτελώ Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Καρπενησίου, εκπροσωπώντας την Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Διανύουμε μια περίοδο μεγάλων εναλλαγών και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση, για τις επιχειρήσεις μας, τους εργαζομένους μας για τις οικογένειές μας.

Η πανδημία μας έφερε όλους πιο κοντά και σε εμένα προσωπικά δημιούργησε την ανάγκη να θέλω να προσφέρω ακόμα πιο πολλά στο κλάδο.

Διά αυτούς τους λόγους, η στήριξή σας είναι σημαντική.

Με εκτίμηση

Σοφία Φλέγκα

Υποψήφια Σύμβουλος Ξ.Ε.Ε. – Ξενοδοχεία 3***

Στερεά Ελλάδα – Εύβοια – Αργοσαρωνικός – Κύθηρα

npress.gr