Ένταση και αντιδράσεις σημειώθηκαν στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρπενησίου για Αίτημα προς το Δήμο Καρπενησίου που κατέθεσε από τον μήνα Ιούλιο του 2021 δημότης του Δήμου, ο οποίος διαμένει μόνιμα σε κατοικία στα όρια της Τοπικής Κοινότητας Μουζίλου από το έτος 2016.

Ο συγκεκριμένος δημότης επιφορτισμένος με τη φροντίδα της ηλικιωμένης μητέρας του, ζητά από πέρυσι σύνδεση με δίκτυο ύδρευσης για να καλύψει τόσο τις ανάγκες της οικογένειάς του, όσο και του μικρού ποιμνίου που διατηρεί. Όλα αυτά τα χρόνια πηγή ύδρευσής του ήταν μια υδρομάστευση που έβγαζε λίγο νερό, κοντά στην Τοπική Κοινότητα του Άγιου Ανδρέα. Όμως  η κατασκευή βόθρου σε μεγαλύτερο υψόμετρο από αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μολύνει το ήδη ελάχιστο νερό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το συγκριμένο κτίσμα, στο οποίο διαμένει ο δημότης απέχει 1,5 περίπου χιλιόμετρο από τον Άγιο Ανδρέα και πάνω από 6,5 χιλιόμετρα από το χωριό Μουζίλο. Πλέον ο ίδιος αναγκάζεται να καλύψει τις ανάγκες του με βρόχινο νερό, αναμένοντας κάθε φορά κάποια βροχόπτωση, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του εν έτει 2022!

Σε επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη για το θέμα ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Θα δώσουμε κανονικά υδροδότηση στον συγκεκριμένο δημότη, όπως δικαιούται υδροδότηση ο κάθε δημότης, από την Κοινότητα του Μουζίλου, στην οποία ανήκει. Το θέμα που είχε προκύψει ήταν αν θα λάμβανε νερό από την Κοινότητα Μουζίλου ή από την Κοινότητα του Αγίου Ανδρέα. Ο δημότης είχε υδροδότηση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μας ενημέρωσε ότι δεν επαρκεί, οπότε και θα λυθεί το θέμα..»