Χωρίς ανάδοχο είναι πλέον το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, ως αποτέλεσμα το έργο αναβάθμισης και αξιοποίησής του να «μπαίνει στον πάγο» για λίγο διάστημα.

Το γεγονός αυτό οδηγεί σε καθυστέρηση την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες σύμφωνα με το διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει από το Δεκέμβριο του 2021. Τα συνεχόμενα όμως προβλήματα που δημιουργήθηκαν τόσο μεταξύ των αναδόχων, όσο και με την αύξηση των υλικών άφησαν τον Αθλητικό Κέντρο και για τη φετινή χρονιά χωρίς καμία ουσιαστική αξιοποίηση, η οποία θα συνέβαλε στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων ομάδων, ενώ το ίδιο το Κέντρο θα είχε μεταμορφωθεί σε στολίδι της περιοχής, όπως και προβλεπόταν.

Ο Ευρυτανικός Παλμός επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και σε ερώτησή μας σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει από δω και στο εξής με τη βελτίωση του Αθλητικού Κέντρου απάντησε τα εξής: «Αφού εξαντλήσαμε και την προσπάθεια να πάμε με συνοπτικές διαδικασίες και πρόσκληση εργολάβων για την ανάθεση του έργου, κάτι το οποίο δεν μας επετράπη τελικά, προχωράμε μέσα στον Σεπτέμβρη σε επαναδημοπράτηση του έργου. Ευελπιστούμε ότι θα προκύψει ανάδοχος και δε θα έχουμε ενστάσεις. Αν όλα πάνε καλά κάποιες εργασίες που μπορούν να ξεκινήσουν και πριν το χειμώνα. Σίγουρα όμως ο στόχος είναι το Μάρτη να είναι σε πλήρη εξέλιξη όλες οι εργασίες με προτεραιότητα την επαναφύτευση των τριών γηπέδων, ώστε να μη χάσουμε την περίοδο των ομάδων».