Την καθυστέρηση της Δημοτικής αρχής Αγράφων στην κοπή ξερού και επικίνδυνου όπως αναφέρει πλάτανου από χωριό της ΔΕ Ασπροποτάμου καταγγέλλει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτοικος του χωριού.

Οι υπηρεσίες των Δήμων είναι υπεύθυνες για τέτοιου είδους καθαρισμούς, όπου χρειάζεται. Για το λόγο αυτό ο Ευρυτανικός Παλμός μίλησε για το θέμα με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αγράφων κ. Γρηγόρη Παπαθανάση, ο οποίος μας είπε τα εξής:

«Πέρυσι το καλοκαίρι, μέσω της διαδικασίας της ανάθεσης σε ιδιώτη, προβήκαμε ως δημοτική αρχή στην κοπή και στο κλάδεμα περισσότερων από 110 επικίνδυνων δέντρων (πεύκα, πλατανιά, πουρνάρια κ.λ.π) σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των δημοτών μας και των Τοπικών κοινοτήτων. Η συνολική αξία της ανάθεσης υπερέβη τις 13.000€.

Έχοντας καταγράψει τα σημεία που χρήζουν άμεσης επέμβασης και συλλέγοντας τα αιτήματα των δημοτών μας και των Τοπικών Προέδρων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την εκ νέου ανάθεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή των συνδημοτών μας, καθώς χρόνια προβλήματα προσπαθούμε να τα επιλύσουμε καθημερινά με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε ως Δήμος».