Κυκλοφόρησε με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη από την ιστορία της πόλης μας το περιοδικό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΑ και ήδη διατίθεται στο περίπτερο εφημερίδων της Κεντρικής Πλατείας, όπως και από το κατάστημα Electronet του Παύλου Παπαϊωάννου στο Καρπενήσι.
Επίσης οι αναγνώστες μπορούν να το παραγγείλουν στο e mail του Συλλόγου,για να τους αποσταλεί ταχυδρομικά :

syllogoskarpenisiotonathinas@gmail.com

Από τα περιεχόμενα τουτεύχους:
►- Όταν οι αστοί της Αθήνας ανακάλυπταν το παραδοσιακό Καρπενήσι στη διάρκεια του Μεσοπολέμου. Με τη γραφίδα των Ζαχαρία Παπαντωνίου, Κ. Θ. Δημαρά, Κώστα Αθάνατου και Παύλου Παλαιολόγου.
► Μάθημα δημοκρατίας από τον νουνεχή Καρπενησιώτη γιατρό Γεώργιο Φ. Λέλη στους συμπατριώτες του, που τον ρωτούσαν τι να ψηφίσουν, πριν από 158 χρόνια.
► Χρήστος Ν. Τσιτσόπουλος (1839-1916). Καρπενήσι, Λάρισα, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα. Η διαδρομή ενός δαιμόνιου Καρπενησιώτη κοσμηματοπώλη.
► Χαρίλαος Παπαντωνίου, ο μεγάλος αδελφός του Ζαχαρία Παπαντωνίου, ένας τεχνίτης της γραφής, που αψήφιστα ξόδεψε το ταλέντο του και τη ζωή του στους καφενέδες.
► Ο «απρόοπτος αρματωλός» Παύλος Μελάς από τον Ζαχαρία Παπαντωνίου.
► Σπυρίδων Καραϊσκάκης, ο βουλευτής Ευρυτανίας με το μεγάλο ιστορικό όνομα. Οι σπουδές του στο Μόναχο και η πίστη του στους Όθωνα, Κουμουνδούρο και Τρικούπη.
► Θανάσης Αντωνόπουλος. Μάστορας στα ραδιόφωνα, τεχνίτης και στον χρωστήρα.
► Γιάννης Παπαγεωργίου: Ένας Καρπενησιώτης ευπατρίδης.
► Το πάθημα του Ζαφείρη. Ιστορίες, μύθοι και θρύλοι από την Καστανιά.
► Τα Καραχρηστάκια. Μια τραγωδία στο κατεβασμένο Παπά Ρέμα, που έγινε παραλλαγή ενός δημοτικού τραγουδιού.