Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας της, οι υποψήφιοι της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Καρπενησίου επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Κατά την επίσκεψη ανέφεραν:

«Όπως διαπιστώσαμε και σήμερα, στην περιοδεία στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, το ίδρυμα βρίσκεται σε οριακή κατάσταση λόγω της τραγικής υποστελέχωσης.

Το ίδρυμα κρατιέται όρθιο, χωρίς υπερβολή, λόγω του φιλότιμου του προσωπικού. Όμως η έλλειψη άνω του 50% του προσωπικού που προβλέπεται στον οργανισμό του Θεραπευτηρίου δεν καλύπτεται με μπαλώματα, προγράμματα, συμβασιούχους διαφόρων ταχυτήτων σε ομηρία. Απαιτείται μονιμοποίηση όλου του προσωπικού και κάλυψη όλων των οργανικών κενών.

Τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού σκόνταφταν και σκοντάφτουν στηναντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και των διορισμένων διοικήσεων που θεωρούν την ποιοτική δωρεάν Πρόνοια περιττό κόστος, αλλά και την αδιαφορία των τοπικών παραγόντων (Δήμαρχος-Αντιπεριφερειάρχης) που θεωρούν το Θεραπευτήριο πεδίο δημοσίων σχέσεων και ψηφοθηρίας.

Εμείς, είτε ως Δημοτική αρχή είτε όχι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα Θεραπευτήριο Δημόσιο, Δωρεάν, αντάξιο των αγώνων και των θυσιών του ευρυτανικού λαού».