Από αύριο ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις που αποτελούν σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών των μαθητριών/μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει μια νέα σελίδα για το μέλλον της.  
Με ηρεμία, αισιοδοξία, νηφάλια σκέψη και χωρίς άγχος οι υποψήφιες/υποψήφιοι των Γενικών και των  Επαγγελματικών Λυκείων καλούνται να συμμετάσχουν στη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Είναι η στιγμή της προσπάθειας, η στιγμή της δικαίωσης, μια σημαντική ευκαιρία κατά την οποία οι κόποι του παρελθόντος συμπλέουν με την εκπλήρωση των ονείρων των παιδιών, που σαφώς δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν σε αυτές τις εξετάσεις.  

            Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες και σε όλους τους υποψηφίους, δύναμη και υπομονή  στους γονείς και τις οικογένειες των μαθητριών/μαθητών, που στάθηκαν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών τους, μοιράστηκαν τις αγωνίες τους  και συνέδραμαν και υποστήριξαν με κάθε μέσο την προσπάθεια τους και στις/στους εκπαιδευτικούς που καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους στο λειτούργημά τους.                                               

                                                              Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας

                                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ