Στη Νέα Σμύρνη, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο των Ένωσης Απανταχού Προυσιωτών προσκάλεσε φίλους και μέλη του στην κοπή της βασιλόπιτας, με ένα θερμό καλωσόρισμα. Ακολούθησε η βράβευση των νέοεισαχθέων φοιτητών, που οι γονείς τους είναι μέλη του Συλλόγου, στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα κατά το έτος 2019. Τέλος διεξήχθη  Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του συλλόγου, καθώς και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξή του νέου προέδρου.

Εξαιρετική στιγμή αυτή που το Δ.Σ. του Συλλόγου κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπό του, για την αγάπη του & την προσφορά του στην Ευρυτανία, ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο μέλος του Συλλόγου. Μάλιστα του παρέδωσαν ένα μοναδικό ντοκουμέντο 62 ετών, από τις 26/01/1958, μια χειρόγραφη απόδειξη με την οποία ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης έγινε μέλος του Συλλόγου Απανταχού Προυσιωτών με αριθμό μητρώου 80 καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, η πολιτευτής Ευρυτανίας κα Θωμαΐς Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων κ. Νίκος Αβραμίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προυσού κ. Κώστας Σταυρόπουλος.