Με τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε δύο ακόμη χωριά, συνεχίζει ο Δήμος Καρπενησίου να φωτίζει κάθε γωνιά του.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου άναψε το δέντρο στην πλατεία του Στενώματος, με κεράσματα και μικρά παιδιά να πλημμυρίζουν τον ουρανό πετώντας τις ευχές τους ψηλά με φαναράκια, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης,  οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαλκιάς, κα Κονιαβίτη,  κ. Βονόρτας και κα Γκαρίλα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λάππας, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Ζαλοκώστα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κεραμάρης και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μπανιάς.

Ενώ την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου φωταγωγήθηκε το δέντρο στο γραφικό Μεγάλο Χωριό, σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου, κεράσματα και την παρουσία των κατοίκων του χωριού. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους καταστηματάρχες για τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, που απέδειξαν έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Στη γιορτή συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαλκιάς και κ. Βονόρτας, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Ζαλοκώστα και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μαντζιούτας.