Με την Υφυπουργό Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 4 Αυγούστου, ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας κ. Κλεομένης Λάππας.

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας όπως η λειτουργία της νέας πτέρυγας, η έγκριση του νέου Οργανισμού λειτουργίας, η ίδρυση παραρτήματος του Θ.Χ.Π. Ευρυτανίας στον Δήμο Αγράφων, η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Θεραπευτηρίου και η λειτουργία οδοντιατρείου για άτομα με αναπηρίες (προηγήθηκε αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες, η πρόεδρος του οποίου κ. Μπάρκα-Κριπάση Αναστασία είναι και μέλος του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου) στις εγκαταστάσεις του Θεραπευτηρίου. 

Όπως ανέφερε ο Κλεομένης Λάππας, κύριος στόχος της Διοίκησης είναι να καταστεί το θεραπευτήριο ο κεντρικός φορέας εφαρμογής δράσεων και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στην Ευρυτανία.