Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές και της μαθήτριες του Δήμου μας, καλή επιτυχία στη δύσκολη αυτή δοκιμασία για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η φετινή χρονιά σε σύγκριση με τις προηγούμενες έχει αρκετές ιδιαιτερότητες λόγω των μέτρων που πάρθηκαν εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας .
Πραγματικά σας συγχαίρω και σας θαυμάζω που αν και αναγκαστήκατε να απομακρυνθείτε αιφνιδιαστικά από τις σχολικές τάξεις και τους συμμαθητές σας και κληθήκατε να προσαρμοστείτε σε νέους τρόπους τηλεμαθημάτων και τηλεδιδασκαλίας, τα καταφέρατε στο έπακρο.
Οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση ενός μακρόχρονου αγώνα για την επίτευξη των επιδιώξεών σας. Με εφόδια τη γνώση και την επιμονή, την υπομονή και την αισιοδοξία, ξεκινάτε αυτήν την προσπάθεια για το κυνήγι των ονείρων σας.
Αύριο να θυμάστε ότι είναι μία ευκαιρία από τις πολλές που θα σας δοθούν στη διάρκεια της ζωής σας. Χωρίς άγχος και γεμάτοι ελπίδα και ηρεμία. Γιατί, στη ζωή σας αυτός δεν είναι ο μοναδικός δρόμος. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες.
Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους κα τις θυσίες όλων.
Επίσης καλή δύναμη και υπομονή τις δύσκολες αυτές μέρες και σε γονείς και εκπαιδευτικούς που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την στήριξή τους στον αγώνα σας.
Καλή επιτυχία!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗΣ