Τα ερωτήματα του στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Καθυστερήσεις σε αρκετά έργα της Ευρυτανίας διαπίστωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μωυσής Μπερμπερής, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, με σκοπό να λάβει απαντήσεις από τους αρμόδιους.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ευρυτανίας ζήτησε απαντήσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη Άρη Τασιό για συγκεκριμένες διαγραφές έργων που περιέχονται στο τεχνικό πρόγραμμα, διευκρινίσεις για τις 140.000 ευρώ για την ανάδειξη της Λίμνης Κρεμαστών, καθώς και για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η εκκαθάριση στο χιονοδρομικό.

Ο κ. Μπερμπερής αναφέρθηκε ακόμη στην αργοπορία των έργων ανακαίνισης της φοιτητικής εστίας, που σκοπό θα είχαν την εξυπηρέτηση πολλών φοιτητών, αλλά και την αναβάθμιση του νοσοκομείου, ζητώντας ευθύνες για τις καθυστερήσεις. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του για το αν μπορούν να ανταποκριθούν οι υπηρεσίες στην ολοκλήρωση αυτών των έργων.

Ακόμη ο ίδιος ζήτησε έγκυρη ενημέρωση για τον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι, για έναν πολύπαθο δρόμο, που για την ολοκλήρωσή του έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις από την Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών. Ο κ.Τασιός  από τη μεριά του παραδέχθηκε πως  υπάρχουν καθυστερήσεις  σε σημαντικά έργα στον νομό, ενώ για τον δρόμο Λαμία- Καρπενήσι τόνισε πως “μπήκε το νερό στο αυλάκι” και προέτρεψε τον κ. Μπερμπερή να απευθυνθεί για το θέμα στον Περιφερειάρχη Στερεάς κ.Σπανό. Εκείνος με την σειρά του ανέφερε ότι υπάρχει βούληση, όμως για το πρόβλημα της αργοπορίας και των ευθυνών έριξε το μπαλάκι στο Υπουργείο Υποδομών.