Μέχρι 29 Ιουνίου οι αιτήσεις για εκπαιδευτές ενηλίκων

Στο πρόγραμμα Νέα Φάση για τη Δια Βίου Μάθηση συμμετέχει και ο Δήμος Αγράφων με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αγράφων, να ενημερώνει όλους τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων προς πλήρωση θέσεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο πλαίσιο της πράξης “Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-ΝΕΑ ΦΑΣΗ”.

Οι ιστοσελίδες πρόσβασης στα σχετικά αρχεία της Πρόσκλησης είναι οι ακόλουθες: Ιστοσελίδα Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.grΙστοσελίδα Έργου: http://kentradiaviou.gr.Σύμφωνα με τη σχετική Ανακοίνωση και τους όρους της σχετικής Πρόκλησης του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr. H προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται από 15 Ιουνίου 2020 (ώρα 11:00 π.μ.) έως και 29 Ιουνίου 2020 (ώρα 11:00 π.μ.).Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 03 Ιουλίου 2020, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη Τ.Κ. 11143 Αθήνα (Κεντρική Γραμματεία 2ο όροφος).Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

Επίσης, οι φάκελοι δικαιολογητικών που θα κατατεθούν ιδιοχείρως δεν θα γίνονται δεκτοί. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».