Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ορκίστηκε στο Δημαρχείο Αγράφων παρουσία του Δημάρχου κ. Αλέξη Καρδαμπίκη ο νέος μόνιμος Μηχανολόγος Μηχανικός. Οι ανάγκες του Δήμου εξακολουθούν να είναι μεγάλες, αλλά το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, έχει εκτός από τον έναν Πολιτικό Μηχανικό και Μηχανολόγο Μηχανικό.

Ο κ. Καρδαμπίκης δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κ. Παναγιώτη Κακαφώνη και του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας. Είναι μεγάλη μας χαρά αυτή τη δύσκολη περίοδο να υποδεχόμαστε νέους επιστήμονες που θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και θα συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς τους Δημότες.»

Να τονιστεί ότι σε αναμονή βρίσκεται και ο διορισμός ενός μόνιμου Πολιτικού Μηχανικού και ενός ΤΕ υπαλλήλου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ θα ακολουθήσει και η ορκωμοσία τις αμέσως επόμενες ημέρες δύο ακόμη μονίμων υπαλλήλων, ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού – Διοικητικού και Οικονομικού- Λογιστικού. Σημειωτέον, ότι έχουν εγκριθεί άλλες πέντε μόνιμες προσλήψεις υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ για το Δήμο Αγράφων. Ο Δήμος όπως όλα δείχνουν θα στελεχωθεί με βασικό προσωπικό λύνοντας σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσής του τουλάχιστον ως ένα βαθμό, ενώ υπάρχει ακόμη η ελπίδα για μεγαλύτερη στελέχωσή του, ύστερα από επισκέψεις που έχει πραγματοποιήσει ο κ. Καρδαμπίκης σε αρμόδιους Υπουργούς θίγοντας αυτό το σοβαρό ζήτημα.