Νέο μέλος για την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ

4024

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρπενησίου που συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα, συζήτησε και αποφάσισε την αντικατάσταση μέλους Δ.Σ. της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Σύμφωνα με το άρθρο 255 παρ. 1 του Ν. 3463/2006, οι κοινωφελείς επιχειρήσεις διοικούνται από διοικητικό συμβούλιο, αποτελούμενο από επτά (7) έως έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το δημοτικό. Από τα μέλη αυτά τουλάχιστον τρεις (3) είναι αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου. Στην περίπτωση των αιρετών μελών τουλάχιστον ένα μέλος εξ αυτών προέρχεται από τη μειοψηφία. Ένας (1) είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση, αν αυτή απασχολεί περισσότερους από είκοσι (20) εργαζόμενους, υποδεικνυόμενος από τη γενική συνέλευση αυτών, και ένας (1) είναι εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής. Τα υπόλοιπα μέλη είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου που έχουν πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην «ΕΝΙΑΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ», με αίτηση προς την κοινωφελή επιχείρηση το μέλος του Δ.Σ. κα Παρασκευή Πασσά, η οποία είχε οριστεί ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της Περιοχής Γ(1), παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και προτάθηκε η αντικατάστασή της, με τον Γκορόγια Κων/νο ως Τακτικό μέλος – Εκπρόσωπο Κοινωνικού Φορέα της περιοχής με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Γαλανό Ιωάννη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου – Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α .ΔΗ.Κ, ως εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ                      ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Α (2)Αιρετοί από την πλειοψηφία δημοτικοί σύμβουλοι

1) Σοφία Ζαλοκώστα            1) Παρασκευή Τσιτούρη- Κατσιαρη

2) )Χαλκιάς Παντελής           2) Γεωργία Γκαρίλα-Διαμαντή

Β (1) Αιρετός από την μειοψηφία δημοτικός σύμβουλος

3) Κοντογιώργος Ηλίας        3) Παπαδογούλας Παναγιώτης

Γ (2) Εκπρόσωπος Κοινωνικού Φορέα της περιοχής

4) Γκορόγιας Κων/νος          4) Γαλανός Ιωάννης

Δ (5) Δημότες ή κάτοικοι με πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης

5) Νίκη Μπακογεώργου      5)Αναστασία Μπάρκα

6) Σπυριδούλα Σβερώνη     6)Ευτυχία Παπαδημητρίου

7) Παναγιώτης Καραγιάνννης 7) Δημήτριος Κεφαλάς

8) Δημήτριος Καρατσίκης       8)Κων/νος Χαντζόπουλος

9) Σεραφείμ Λερογιάννης       9) Ιωάννης Κοκόσης

 

Πρόεδρος παραμένει η κ. Σοφία Ζαλοκώστα και αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτριος Καρατσίκης.