Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρπενησίου

2769

«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018-2019»

O Δήμος Καρπενησίου  σας ενημερώνει ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018-2019» που υλοποιείται από την Ε.Ε.Ε.Τ.Α. Η αίτηση υποβάλλεται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, με τη διαπίστευση του TAXISnet, από 14/06/2018 έως 03/07/2018.

Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης μαζί με τα δικαιολογητικά συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς στην ΕΕΤΑΑ έως 03/07/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε  στο τηλέφωνο:2237350039 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. προσκαλεί τις Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών ή / και τις Μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία, Άτομα (γυναίκες και άντρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση, η επιμέλεια των παιδιών, άτομα που βρίσκονται σε χηρεία οι οποίοι/ες επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβασή τους στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες.

Οι ωφελούμενες/νοι, που θα ενταχθούν στην εν λόγω δράση, θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) να εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτές/τοί ή να είναι αυτοαπασχολούμενες/νοι ή β) να είναι άνεργες/οι, οι οποίες/οι διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ (αν έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου) ή την κατάσταση ανανεώσεων της κάρτας ανεργίας, όπως αυτή εκτυπώνεται από την επίσημη σελίδα του ΟΑΕΔ με τη χρήση του προσωπικού κλειδάριθμου ή όταν αφορά σε ειδικά ταμεία άλλο ισοδύναμο έγγραφο, που να πιστοποιεί την ανεργία.

Η δράση υλοποιείται μέσα από κύκλο Πρόσκλησης διάρκειας 11 μηνών, που αντιστοιχεί στο σχολικό έτος 2018-2019 (από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 έως την 31η Ιουλίου 2019), όσο και η μέγιστη διάρκεια ισχύος της αξίας τοποθέτησης (voucher) για τους ωφελούμενους, που θα επιλεγούν Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στη παρούσα δράση πρέπει: 1. Να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). την φόρμα Αίτηση Συμμετοχής, η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί προσωπικών δεδομένων, η συμπλήρωση των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και μόνον στην αιτούσα/αιτούντα. 2. Να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, στην Ε.Ε.Τ.Α.Α μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier). Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018 στη Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 3/7/2018 και ώρα 24:00, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου, που δίνεται αυτόματα. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης πρέπει να αποσταλούν κατά το χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018 σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier).