Σημαντική η συνεργασία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και Δήμου Αγράφων

Τι αναφέρει ο Φάνης Σπανός

Ένα σημαντικό έργο πρόκειται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα που αφορά την ασφαλτόστρωση τμήματος του δρόμου Γέφυρα Βαρβαριάδας – Μάραθος.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται διαπλατύνσεις, κατασκευή τεχνικών και ασφαλτόστρωση, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση προς τον Μάραθο, η οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολη ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Το συγκεκριμένο έργο, ύστερα από άριστη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και Δήμου Αγράφων, όπως αναφέρουν οι δύο πλευρές, αφού χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια και δημοπρατήθηκε είναι έτοιμο προς υλοποίηση, εξυπηρετώντας τους δημότες των απομακρυσμένων αυτών περιοχών.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει μεταξύ άλλων για το θέμα: «Συνεργαστήκαμε με το Δήμο Αγράφων, για να δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και να ασφαλτοστρώσουμε ένα σημαντικό οδικό τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Αγράφων. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 500.000ευρώ! Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση, ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες δημοπράτησης και προχωρούμε στη φάση της υλοποίησης ενός έργου, το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και θα αυξήσει την οδική ασφάλεια και την προσβασιμότητα στη συγκεκριμένη περιοχή».