Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καρπενήσι για να ανακοινώσει τους υποψηφίους της ΝΔ

4669

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο ‘AVARIS’ στο Καρπενήσι, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας, έκοψε την πίτα της, με επίτιμο καλεσμένο τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ανακοίνωση της τελικής σύνθεσης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρυτανία προχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, όπου παρευρέθη χθες.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, το ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας θα συμπληρώσουν, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο, δύο ακόμη πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία ανάμειξη με την κεντρική πολιτική σκηνή και σηματοδοτούν το στοίχημα της ΝΔ για ανανέωση.

Αυτά είναι αφενός ο νέος επιχειρηματίας Κλεομένης Λάππας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, αφετέρου η πλαστική Χειρουργός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, η οποία επελέγη μέσω της διαδικασίας του Μητρώου Στελεχών του κόμματος.

Αναφερόμενος σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Ευρυτανίας ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει το έργο της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Λαμίας- Καρπενησίου, για το οποίο έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, και ότι σε δεύτερη φάση θα προχωρήσει και το έργο του οδικού άξονα Καρπενήσι – Αγρίνιο.