Παγώνουν οι προσλήψεις καθαριστριών στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας

1641

Προσωπικό καθαριότητας αναζητά η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και για τον λόγο αυτό με την 19-11-2018 ανακοίνωση (ΣΟΧ 1/2019) προκήρυξε πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα πέντε (45) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας Αστυνομικών Υπηρεσιών, αρμοδιότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας. Με την 07-02-2019 απόφαση επαναπροσδιορίστηκαν η ιδιότητα του τρίτεκνου ή του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας, τα οποία δίδουν επιπλέον μοριοδότηση στους ενδιαφερομένους.
Αλλάζει τα σχέδια ο ΑΣΕΠ

Αλλαγές πραγματοποιούνται στο σύστημα του ΑΣΕΠ, ο οποίος έχει ήδη παγώσει πολλές προκηρύξεις που αναμένονταν να εκδοθούν. Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η παραπάνω προκήρυξη της πρόσληψης του προσωπικού, η οποία ακυρώνεται και σταματά η παραλαβή των δικαιολογητικών των υποψηφίων, ενώ όσοι έχουν αποστείλει ήδη αιτήσεις συμμετοχής, θα ενημερωθούν για την επιστροφή των δικαιολογητικών τους.
Σημειώνεται, ότι αναμένεται η επανέγκριση της ανακοίνωσης από τον Α.Σ.Ε.Π. για την πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού,οπότε θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.