Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019: Υψηλές βαθμολογίες και φέτος στην Ευρυτανία

2542

Ο Ευρυτανικός Παλμός φιλοξενεί τους πρώτους του νομού

Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, ανακοινώθηκαν τελικά από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα και οι βαθμοί των πανελληνίων εξετάσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, στο τέλος καλοκαιριού πιθανότατα. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στο results.it.minedu.gov.gr
Χωρίς ονομαστικά στοιχεία τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Μόνο με κωδικό υποψηφίου αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και όλοι οι είδαν τους βαθμούς τους και τις επιδόσεις με τους κωδικούς τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Το υπουργείο Παιδείας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανακοίνωσε και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα καθορίσουν και τις Βάσεις εισαγωγής των πανελληνίων 2019 και θα δίνουν μια πρώτη ‘γεύση’ για το που θα κυμανθούν.
Οι υποψήφιοι της Ευρυτανίας, σημείωσαν και φέτος υψηλές βαθμολογίες, με το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου να έχει την πρωτιά με τους πρώτους επιτυχόντες να συγκεντρώνουν πάνω από 18.000 μόρια και να εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στα πρωτοκλασάτα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Το μόνο που περιμένουν οι υποψήφιοι πια είναι οι βάσεις των σχολών για να επιβεβαιώσουν τις σχολές όπου πέρασαν.

Οι πρωτιές σε όλα τα σχολεία της Ευρυτανίας
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, Ο Ευρυτανικός Παλμός μίλησε με τους επιτυχόντες όλων των σχολείων της Ευρυτανίας και στους δύο Δήμους και φιλοξενεί τις δηλώσεις των επιτυχόντων, μεταξύ άλλων, που άγγιξαν την πρωτιά.