Παρών ο Δήμος Καρπενησίου σε εκδηλώσεις για την κοπή πίτας  ευρυτανικών συλλόγων

9839
φωτο 1

Ο Δήμος Καρπενησίου “εκμεταλλεύτηκε” άλλη μια ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για μια καλύτερη χρονιά με φίλους και συμπατριώτες στις εκδηλώσεις για την κοπή πίτας Ευρυτανικών συλλόγων, προωθώντας την έννοια της αλληλοϋποστήριξης για να επιτευχθούν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας (φωτο 1), του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιό, στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “ Παναγία” μαζί με τις Αντιδημάρχους κ. Ευδοξία Κονιαβίτη και κ. Γεωργία Γκαρίλα και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. κ. Γεωργίου, στην κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων νεοπλασματικών ασθενειών “Αγώνας Ζωής” μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κλεομένη Λάππα και τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ κ. Γιάννη Σβερώνη καθώς και στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παντελή Χαλκιά και τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Κλεομένη Λάππα. Στη συνέχεια και οι τρεις παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do Ευρυτανίας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιό, την Αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Γκαρίλα και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Καρπενησίου κ. Γιάννα Χορμόβα την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. κ. Γεώργιος.

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Χαλκιάς. Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε και η Φιλαρμονική του Δήμου μας παρουσία της Αντιδημάρχου κ. Γεωργίας Γκαρίλα και της Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Σοφίας Ζαλοκώστα (φωτο 2),

αλλά και οι φοιτητές που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία μαζί με την Αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Γκαρίλα. Στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κλεομένης Λάππας και η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Γκαρίλα. Τέλος στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Ταξιάρχης Κουτρομάνος (φωτο 3),

ενώ στην κοπή πίτας του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Σοφία Ζαλοκώστα (φωτο 4).

Μια εξαιρετική εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και των αριστεύσαντων μαθητών της Δ.Ε. Φουρνάς πραγματοποιήθηκε χτες, 30 Ιανουαρίου στη Φουρνά χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Γεωργίου και παρουσία του Δημάρχου κ.Σουλιώτη, του Αντιπεριφερειάρχη κ.Τασιού, των Αντιδημάρχων κ.Γκαρίλα και κ. Βονόρτα,του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Λάππα,της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Καλαντζή και των τριών τοπικών προέδρων της Δ.Ε (φωτο 5).