”Πατρίδα μας η Στερεά ”. Ανακοίνωσε το συνδυασμό της η Κατερίνα Μπατζελή

32144

Ταξιάρχης Σκλαπάνης και Νίκος Μαρούλης οι υποψήφιοι για την Ευρυτανία

Με σύνθημα «πατρίδα μας η Στερεά», η επικεφαλής του ψηφοδελτίου ανακοίνωσε 39 ονόματα υποψηφίων και τόνισε χαρακτηριστικά «Οι αρχές της παράταξής μας και το πρόγραμμα για την Περιφέρεια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη γνώση, την εμπειρία μας σε θέματα ευρωπαϊκής και εθνικής διακυβέρνησης καθώς και την ευαισθησία του καθένα από εμάς, που συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Στρατηγικός μας στόχος παραμένει η συστράτευση και σύμπλευση όλων των οργάνων τοπική αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας προς μία και μόνο κατεύθυνση. Την αναπτυξιακή ανάταση της Στερεάς. Για το λόγο αυτό θέλουμε κοντά μας όλες και όλους εκείνους που θα υποστηρίζουν την Παράταξή μας με την καρδιά και το μυαλό τους, για να φτιάξουμε μια μεγάλη συμμαχία ενεργών πολιτών, πέρα και πάνω από κόμματα που θα αγωνιστούν για μία άλλη Ελλάδα. Μία Ελλάδα που θα πορεύεται με Σχέδιο και όχι μία χώρα που προσπαθεί να επιβιώσει …πάνω σε σχεδία!».

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασης του συνδυασμού της η κα Μπατζελή ανακοίνωσε τους πρώτους 39 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους .

Ευρυτανία :

Για την Ευρυτανία υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό της Κατερίνας Μπατζελή είναι ο Ταξιάρχης Σκλαπάνης ( Μηχανικός από το Καρπενήσι ) , και ο Νίκος Μαρούλης ( Δημόσιος Υπάλληλος από τα Άγραφα )

Φθιώτιδα:

Για τη Φθιώτιδα υποψήφιοι είναι: ο  Μάνος Γέμελος (επιχειρηματίας ) , ο Στάθης Γιδαράκος (αγρότης ), ο  Νίκος Κατσούλας (αγρότης ), ο Θανάσης Κολιόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας ), ο Ηρακλής Κυροδήμος (γεωπόνος ), ο Χρήστος Μπώκος (Σύμβουλος Επιχειρήσεων απο την Λοκρίδα ), ο πρώην Δήμαρχος Ελάτειας Λουκάς Παπαγεωργίου , η Αγγελική Σταμέλου (ελεύθερος επαγελματίας από τη Λοκρίδα ) , η Αθηνά Χροστοδούλου (Πολιτικός Μηχανικός απο την Στυλίδα ), και η Μαίρη Χριστοπούλου (έμπορος από τη Λαμία ).

Βοιωτία :

Για τη Βοιωτία υποψήφιοι είναι: ο Σαρής Αγραφιώτης (αγρότης από τον Ορχομενό ), Γιώργος Βαλασκόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας από τον Ορχομενό ), Πάρης Βυλλιώτης (Δικηγόρος από τη Θήβα ), Νίκος Γεωργακόπουλος πρώην Ταξίαρχος από τη Λιβαδειά ), Κική Γεωργαντζίνου (τραπεζικός υπάλληλος από τον Ορχομενό ), Παναγιώτης Ζαγκανάς (Δημόσιος Υπάλληλος από την Αλίαρτο ),Μάκης Καρακεκές (Οδοντίατρος απο τη Λιβαδειά ), Γιώργος Κατσέλης (Μαθηματικός από τη Θήβα ), Μιλτιάδης Μπαμπέκος (ελεύθερος επαγγελματίας από τον Ορχομενό ), Γιάννης Μπέλλος (ελεύθερος επαγγελματίας από το Δίστομο ).

Φωκίδα :

Για το νομό Φωκίδας υποψήφιοι είναι η Αργυρώ Καρακώστα (Έμπορος από τους Δελφούς ), ο Αριστείδης Καραχάλιος (Δωρίδα ), ο Χρήστος Τσαμαντάνης ( Μηχανικός από τους Δελφούς ) και ο Μπάμπης Φάκος (αυτοδιοικητικός ).

Εύβοια :

Για το νομό Εύβοιας οι υποψήφιοι είναι: ο Γιάννης Αγιανιώτης (Χημικός από την Ιστιαία ), ο Χαράλαμπος Αλέξης (Λογιστής από την Ερέτρια ), ο Σταύρος Αλεξίου (Επιχειρηματίας από το Δήμο Διρφύων -Μεσσαπίων ), ο Τάσος Βελισσάριος (Σύμβουλος απο το Αλιβέρι ) , Φανή Γενή (Ιδιωτικός Υπάλληλος), Μπάμπης Καρκεντελίδης (Καθηγητής απο τη Χαλκίδα ), Χρήστος Κουκουβάος (πρώην στρατιωτικός ), Κώστας Μπάμης (Δημόσιος Υπάλληλος απο την Αιδηψό ), Θάνος Παλαιολόγου (Σύμβουλος απο τη Χαλκίδα ), Λίνος Τρινταφυλλίδης (Χωροτάκτης απο το Αλιβέρι ), Κώστας Τσαβάρας (Αγρότης απο το Δημο Διρφυων -Μεσσαπίων ), και Αριστείδης Φύλακτος (Οικονομολόγος απο την Ερέτρια ).