Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου: Δράσεις Δεκεμβρίου

949

Με τρεις δράσεις πολιτισμού ξεκίνησε ο Δεκέμβριος για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου!

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 το παιδικό θεατρικό εργαστήρι του Συλλόγου, έφερε στη σκηνή του Συνεδριακού κέντρου, το βιβλίο της Αναστασίας Κριπάση-Μπάρκα «Το Τσιπουράκι» στα πλαίσια των εορτών της εβδομάδας για την αναπηρία, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία ΠΕ Ευρυτανίας. Η σκηνοθεσία είναι της κ. Γεωργίας Φουντουλάκη.

Ακολουθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο η παράσταση αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάνης «Της Προσφυγιάς ο Μύρος», μια σύμπραξη επί σκηνής των χορευτικών τμημάτων των ενηλίκων με την θεατρική ομάδα του συλλόγου, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Νίκου Μούτσελου. Χοροδιδάσκαλος της παράστασης είναι ο κ. Χαράλαμπος Ντόκας και η σκηνοθεσία της κ. Βασιλικής Σταμάτη και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Παραμονές των φετινών Χριστουγέννων το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου το παιδικό χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών της ΣΤ Δημοτικού και το εφηβικό τμήμα του Γυμνασίου θα παρουσιάσουν χορούς της Ευρυτανίας και των ευρύτερων περιοχών στην σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Χοροδιδάσκαλοι είναι ο Γιάννης Χαλκιάς και ο Χαράλαμπος Ντόκας.