Στήριξη στις σπουδές των Ευρυτάνων

3056

Απονομή υποτροφιών από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι»

Μια μεγάλη εκδήλωση απονομής των υποτροφιών της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» πραγματοποιήθηκε σε φοιτητές και σπουδαστές με καταγωγή από την Ευρυτανία το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Η επιλογή των βραβευθέντων έγινε από την Επιτροπή Υποτροφιών με βαθμολογικά, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Την εκδήλωση οργάνωσε η επιτροπή Υποτροφιών της Ένωσης και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘ΠΑΡΝΩΝ’ και χάρισε πολλά χαμόγελα στους νέους που ξεκινούν την πανεπιστημιακή τους σταδιοδρομία.

Στην τελετή παρέστησαν ο  Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Λάμπρος Τσιτσάνης, από την Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων ο πρόεδρός της κ.Φ.Κουλαρμάνης, που πρόσφερε στους υπότροφους βιβλία έκδοσης της Εταιρείας, με τον αντιπρόεδρο της Εταιρείας και Έφορο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κ. Απόστολο Αβράμπο, από την Πανευρυτανική Ένωση ο πρόεδρός της  κ. Αθανάσιος Σταμάτης με τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Δέπο, τα μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών με επικεφαλής τον πρόεδρο  της  καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Ι.Υφαντόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Κ. Αβράμπο, τον Γραμματέα κ. Χρήστο Γιαννακόπουλο και τους κ.κ. Παντελή Βλάχο και Ευάγγελο Νιαβή και οι  βραβευόμενοι φοιτητές και σπουδαστές με συγγενικά τους πρόσωπα. Η αίθουσα για την εκδήλωση προσφέρθηκε ευγενικά από τον αντιπρόεδρο της επιτροπής κ. Κ.Αβράμπο, ο οποίος πρόσφερε και δύο στυλό δώρο σε κάθε βραβευόμενο.

 Ο πρόεδρος της επιτροπής Υποτροφιών καθηγητής κ.Ι.Υφαντόπουλος σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην  πολύπλευρη προσφορά  την Ένωσης στον τόπο καταγωγής των μελών της. Απευθυνόμενος δε στους φοιτητές έδωσε μια σειρά από χρήσιμες οδηγίες για τις ακαδημαϊκές τους σπουδές.

Συγκεκριμένα έλαβαν υποτροφία 852 € έκαστος, οι   παρακάτω φοιτητές και σπουδαστές:

Α/Α ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ
1 ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
2 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΚΠΑ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ
3 ΜΑΚΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΡΕΝΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
4 ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΠΕΙ-ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
5 ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΙΚΗ ΑΝΝΑ ΚΛΕΙΤΣΟΣ ΑΠΘ-ΝΟΜΙΚΗ
6 ΜΠΙΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΑΣΣΙΑΣ ΕΚΠΑ-ΙΑΤΡΙΚΗ
7 ΜΠΩΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΕΚΠΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
8 ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΓΡΑΦΑ ΑΠΘ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ
9 ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΡΑΣΙΑ ΑΠΘ-ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
10 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΠΙΑΝΑ ΠΑΝΤΕΙΟΣ- ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
11 ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΧΗΜΕΙΑ
12 ΧΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΑΧΑ ΑΣΠΑΙΤΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ