Ο Δήμος Αγράφων, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο που θα στηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που θα λάβει χώρα στις 10-12 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Τον Δήμο Αγράφων θα εκπροσωπήσουν στην παραπάνω έκθεση οι αντιδήμαρχοι κ. Κοτρώνα Αννέτα και κ. Νταλαφούρα Σωτηρία. Η μετάβασή τους θα γίνει οδικώς και τα συνολικά οδοιπορικά έξοδα ανέρχονται στο ποσό των 830,00€ στα οποία περιλαμβάνονται οδικά εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής, διαμονή και η ημερήσια αποζημίωση μετάβασης – επιστροφής και ημέρες παραμονής συνεδρίου. Προκειμένου οι παραπάνω εκπρόσωποι του Δήμου να παραστούν στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που θα λάβει χώρα στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη κρίνεται απαραίτητο να ψηφιστεί από την Οικονομική Επιτροπή.

Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα ενέκρινε την μετακίνηση των συγκεκριμένων Αντιδημάρχων στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχουν στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και την κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων και της ημερήσιας αποζημίωσης των παραπάνω συμμετεχόντων.