Την Πέμπτη 13/02/2020 στο Μοσχάτο, η κα Θωμαΐς Οικονόμου παρευρέθηκε στη σύσκεψη για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών με τον κ. Στέλιο Κονταδάκη Γραμ. Οργανωτικού Νέα Δημοκρατία – Γραμματεία Οργανωτικού , Αν. Γραμ. Π.Ε. και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου, την κα Ρεβέκκα Πιτσίκα υπεύθυνη του Μητρώου Στελεχών και Σύμβουλο του Προέδρου σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και τον κ. Γιάννη Μπρατάκο Γενικό Διευθυντή του κόμματος της Ν.Δ.

Ευχαριστώ τον Γραμματέα Οργανωτικού, Αν. Γραμματέα Π.Ε. και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου κ. Στέλιο Κονταδάκη και την υπεύθυνη του Μητρώου Στελεχών και Σύμβουλο του Προέδρου σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού κα Ρεβέκκα Πιτσίκα, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.
Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών αποτελεί τη γέφυρα του κόμματος με την κοινωνία και το μέσο διεύρυνσης του κόμματος με νέα πρόσωπα, με αξιοκρατικά κριτήρια.
Ως Γενική Συντονίστρια του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ένταξη άξιων και ικανών συμπολιτών μας στην κοινή προσπάθεια και για την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου του Μητρώου.