Στιγμές χαράς για το νέο έτος από τον Δήμο Καρπενησίου

1883

Με ευχές, χαμόγελα και δώρα ξεκίνησε το 2019 για μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους, με τον Δήμο Καρπενησίου να βρίσκεται κοντά στους μικρούς φίλους που είναι γεμάτοι προσμονή αυτές τις εορταστικές ημέρες, αλλά και σε μεγαλύτερους σε ηλικία που έχουν ανάγκη για ένα ζεστό καλωσόρισμά της νέας χρονιάς.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Δημαρχείο Καρπενησίου υποδέχτηκε όπως κάθε χρόνο τη Φιλαρμονική του Δήμου και τα καθιερωμένα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, που ‘έψαλαν’ υπό τη διεύθυνση της Αρχιμουσικού κ. Εύης Βάρσου, στον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και το προσωπικό και να υποδεχτούν το νέο έτος.

Στις 12μ.μ και λίγο πριν τα χιόνια σκεπάσουν την Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έφτασαν φορτωμένοι με δώρα για τους μικρούς φίλους, τηρώντας και φέτος την παράδοση. Οι μικροί φίλοι με προσμονή και υπομονή στάθηκαν στην ουρά προκειμένου να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη που με τη συνοδεία του μοίρασε δώρα και χαρά. Το ‘μουσικό χαλί’ της εμφάνισης του Άγιου Βασίλη έστρωσε η Δημοτική Φιλαρμονική που έπαιξε τα απρωτοχρονιάτικα κάλαντα ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Παναγία” κέρασε τους παρεβρισκόμενους ζεστό τραχανά.και τσιπουρόμελο.

Την σειρά τους να μοιραστούν ευχές, δώρα και μελωδίες, είχαν οι φιλοξενούμενοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, οι οποίοι υποδέχτηκαν μαζί με το προσωπικό και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νίκο Κοντοπάνο, τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη, τους Αντιδημάρχους κυρίους Κονιαβίτη, Γκαρίλα και Βονόρτα και την Πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Ζαλοκώστα. Όλοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου και ο κ. Σουλιώτης μοιράζοντας συμβολικά δώρα, ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου για το έργο που προσφέρουν καθημερινά στους συμπολίτες μας.