Στις 13 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στο Καρπενήσι

1540

Όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στην Ευρυτανία

Στους Κορυσχάδες η ανακοίνωση των υποψηφίων

Στα πλαίσια της ενημερωτικής δράσης του ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘Στερεά… Υπεροχής’ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης  θα παραβρεθεί στο Καρπενήσι την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην πόλη του Καρπενησίου θα διαμορφωθεί ως εξής:

Το πρωί θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καρπενησίου και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση  με τους  παραγωγικούς φορείς του Νομού  δίνοντας το στίγμα της  εκλογικής ατζέντας του  τόσο σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής όσο και σε επίπεδο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Στις  6:30 το απόγευμα σε ανοικτή συγκέντρωση στους Κορυσχάδες και δίπλα στο χώρο του Ιστορικού Σχολείου, θα γίνει κεντρική ομιλία και παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την Ευρυτανία.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Χαλκίδα

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, με παλμό και έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων, μίλησε προ ημερών στη Χαλκίδα, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης – Υποψήφιος  Περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης «Στερεά… Υπεροχής».

Σε ένα κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ξεδίπλωσε το Όραμα και τη στρατηγική της παράταξης , για την Περιφέρεια, την  Αυτοδιοίκηση, την Κοινωνία,  την Πολιτική.

«… Στη μεταμνημονιακή εποχή, χρειαζόμαστε ένα Σχέδιο Κοινωνικής Συνοχής, Σχέδιο  για τη  Χωρική, Οικονομική, Περιβαλλοντική  Ανταγωνιστικότητα της Στερεάς.  Ένα Σχέδιο που θα προκύψει με διαδικασίες Δημοκρατικού  Προγραμματισμού, γύρω από το οποίο θα συσπειρωθούν και οι νεώτερες γενιές. Το σχέδιό μας, αποτελεί μια νέα συμφωνία των Πολιτών με την Αυτοδιοίκηση και την Πολιτική και που καθιστά την Περιφέρειά μας, Περιφέρεια Υπεροχής μέσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη των Περιφερειών». 

Ανάλυσε μεταξύ άλλων και τις τέσσερις βασικές δεσμεύσεις – άξονες του  Προγράμματος:

  • Κοινωνική Πολιτική-Απασχόληση
  • Επανεκκίνηση της τοπικής Οικονομίας
  • Ανάδειξη της Ταυτότητας της Στερεάς
  • Νέο Μοντέλο διακυβέρνησης

Το  Δημήτρη  Αναγνωστάκη  παρουσίασαν ο φίλος του και πρώην Αναπλ. Υπουργός  Γ.  Πανούσης, η Υπουργός κ. Όλγα  Γεροβασίλη, η εκπαιδευτικός Μαρία Γιαμά κι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ  κ. Γιάννης Κατσαμάκας.