Στις 17 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία των Δημοτικών Αρχών Καρπενησίου και Αγράφων

1249

Στις 27 η Περιφερειακή Αρχή

Τελετές ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 για τις νέες Δημοτικές Αρχές, οι οποίες έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες του Δήμου Καρπενησίου και των Αγράφων αντίστοιχα στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Καρπενησίου με νέο Δήμαρχο τον Χρήστο Κακαβά, η ορκωμοσία θα τελεστεί την Κυριακή και ώρα 1 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, όπου και θα ανακοινωθούν επίσημα οι νέοι αντιδήμαρχοι και τα καθήκοντά τους, τα οποία θα αναλάβουν με την έναρξη του νέου έτους. Η διάρκεια θητείας της Αρχής θα είναι πέντε έτη.

Την Κυριακή και ώρα 11 π.μ. ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, απευθύνει κάλεσμα για την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου Κερασοχωρίου, όπου επίσης θα γίνει επίσημα η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων.

Αναφορικά με την Περιφερειακή Αρχή ο Φάνης Σπανός, επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, έχει την τιμή να προσκαλέσει το κοινό στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής για την περίοδο 2024-2028, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (Υψηλάντου 17). Η παρουσία του κόσμου θα τιμήσει ιδιαίτερα τις νέες Αρχές, όπως αναφέρουν στις επίσημες προσκλήσεις.