Με μια εκδήλωση υπερπαραγωγή, επέλεξε ο Δήμαρχος Καρπενησίου και ξανά υποψήφιος, Νίκος Σουλιώτης, να παρουσιάσει τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του. Με νέο λογότυπο τη ‘Δύναμη Συνεργασίας’ ο κ. Σουλιώτης, όπως ο ίδιος τόνισε, ο συνδυασμός του είναι κατά μεγάλο ποσοστό ανανεωμένος με νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο κ. Σουλιώτης ανέφερε μετά την παρουσίαση:

«Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, που επέλεξα ως νέο λογότυπο του συνδυασμού μας, για μένα αποτελεί την προσωπική μου ταυτότητα και τρόπο λειτουργίας σε όλη μου τη ζωή. Επιπλέον όμως, αποτελεί μία ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενεργό πολίτη, να συστρατευτεί μαζί μας, ώστε όλοι μαζί, να παλέψουμε ενωμένοι, για αυτό τον τόσο ξεχωριστό τόπο. Τον τόπο της καρδιάς μας!

Ξεκινάμε σήμερα, να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία του Δήμου Καρπενησίου. Μια σελίδα νίκης, προκοπής και προόδου! Γιατί αυτός ο τόπος, έμαθε να πηγαίνει μπροστά! Αυτή την πορεία προς τα εμπρός και προς τα πάνω δεν την αλλάζουμε! Δεν ρισκάρουμε ούτε το δικό μας μέλλον και πολύ περισσότερο δεν ρισκάρουμε το μέλλον των παιδιών μας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους που αποδέχτηκαν την πρόκλησή μου και με εμπιστεύτηκαν να πορευτούμε μαζί σε αυτήν την προσπάθεια!».