Πρόσκληση για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD & LIFE 2022»

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOOD & LIFE 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2022, στον εκθεσιακό χώρο Messe München στο Μόναχο στη Γερμανία, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων Β2C της Βαυαρίας και της Νότιας Γερμανίας, κατά τη διάρκεια της οποίας επιτρέπονται οι πωλήσεις προϊόντων προς το κοινό, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με σκοπό την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εν λόγω έκθεση τα έτη 2017, 2018 και 2019. Την ίδια αποτελεσματικότητα και επιτυχία προσδοκά να διατηρήσει και το 2022, έπειτα από δύο έτη απουσίας λόγω ακύρωσης της έκθεσης εξαιτίας της πανδημίας του COVID19.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας να διεισδύσει στην αγορά τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας θα συμμετέχει στην έκθεση και θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να αναδείξουν και να προβάλουν τα υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας να αναδείξει και να προωθήσει τα εξαιρετικής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών και προσβλέποντας σε μια δυναμική ανάκαμψη των εξαγωγών στην «μεταCOVID» εποχή, θα καλύψει το κόστος συμμετοχής περίπου κατά 95%. Το κόστος για κάθε εκθέτη θα είναι το εφάπαξ ποσό των 250€ (πλέον Φ.Π.Α.).  

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 250€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων βαρύνουν τον εκθέτη, καθώς και το κόστος επιστροφής προϊόντων.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, που θα βρουν στον σύνδεσμο: https://forms.gle/jgjZ4JdgWeVNVVWZ8

Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης να καταβληθεί το 30% του κόστους συμμετοχής, δηλαδή 75€ (πλέον Φ.Π.Α.). Τα στοιχεία θα τα βρείτε σε σχετικό email που θα λάβετε με την υποβολή της αίτησης. Επιπλέον, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190, Email: info@kye.com.gr