Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο «2ο Bio Festival», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαΐου 2022 στον χώρο εκδηλώσεων Τεχνόπολις, στο Γκάζι, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των βιολογικών  τροφίμων και ποτών, καθώς επίσης και των  προϊόντων περιποίησης και συμπληρωμάτων διατροφής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Με δελτίου τύπου της προσκάλεσε να συμμετέχουν στο φεστιβάλ παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς επίσης και σε καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα με βιολογικές πρώτες ύλες.

Την έκθεση επισκέπτονται επαγγελματίες του κλάδου και καταναλωτές οι οποίοι αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους, αφού κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μπορούν να πραγματοποιούν λιανική πώληση των προϊόντων τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 130€ πλέον Φ.Π.Α.